Hevesi Kriszta szexuálpszichológus az egyetemi katedrán és szakrendelésein decens, tudós nőként öltözködik, közösségi oldalán viszont hemzsegnek a bikinis fényképek. Diákjai lájkolják.

A Celeb vagyok, ments ki innen! most futó évadából elsőként kiesett Hevesi Krisztáról, Hevesi Tamás fele­ségéről kevesen tudják, hogy nemcsak különböző tévéműsorok felkapott szakértője, hanem az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyik legnépszerűbb előadója. Az pedig még kevésbé ismert a szexuálpszcihológiát oktató tanárnőről, hogy előszeretettel tölt fel magáról a világhálóra szexibbnél szexibb fotókat.

Bár nem bizonyítható az összefüggés, valószínűleg nem a véletlennek vagy Kriszta magával ragadó előadói stílusának köszönhető, hogy a szexuál­pszichológia az egyetem legnagyobb látogatottságú választható tárgya.

Egyetemi előadók körében meglehetősen ritka, hogy férfimagazinokba illő, fülledt hangulatú képeket tegyenek közzé magukról, de a Kriszta fotói mellé írt vélemények és lájkok tanúsága szerint a diákok egyáltalán nem neheztelnek emiatt oktatójukra. Hevesiné szerint ebben nincs is semmi kivetnivaló, ezért egyáltalán nem tart tanítványai véleményétől.

– A pszichológia nagyon elfogadó tudomány, és én élek is ezzel a szabadsággal. Sokfélék vagyunk, ettől színes a Föld. Úgy gondolom, semmi olyat nem teszek, amit ne vállalhatnék, az ember emberi arca nem szégyellni való – fogalmazott korábban Kriszta, akit laza, fiatalos stílusa és vagány viselkedése miatt Sebestyén Balázsék egyszerűen csak Lady GaGa magyar helytartójának tituláltak.